Przepis i sposób przygotowania na: Rydze z patelni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rydze z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rydze-z-patelni1-2.jpg)
![Krok 2 - Rydze z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rydze-z-patelni2-2.jpg)
![Krok 3 - Rydze z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rydze-z-patelni3-2.jpg)
![Krok 4 - Rydze z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rydze-z-patelni4-2.jpg)
![Krok 5 - Rydze z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rydze-z-patelni5-2.jpg)
![Krok 6 - Rydze z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rydze-z-patelni6-2.jpg)
rydze | 1 kg |
mąka pszenna | 5 łyżek |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
tłuszcz do smażenia | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: