Składniki:
ryż brązowy | 200 g |
polędwica wieprzowa | 1 szt |
pieczarki | 10-15 dag |
cebula | 1 |
papryka czerwona | 1 |
papryka zielona | 1 |
woda | |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
ryż brązowy | 200 g |
polędwica wieprzowa | 1 szt |
pieczarki | 10-15 dag |
cebula | 1 |
papryka czerwona | 1 |
papryka zielona | 1 |
woda | |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: