Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z pieczarkami i tuńczykiem
Kroki postępowania
Ryż ugotować w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić, wysypać z woreczka.
ryż | 2 torebki |
sól do smaku | |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
pieczarki | 5 dużych sztuk |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
curry | 1/2 łyżeczki |
Kurkuma mielona Prymat | 1 szczypta |
kolendra mielona | 1/3 łyżeczki |
olej do smażenia | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
natka pietruszki | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: