Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa przekąska na ciepło
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryżowa przekąska na ciepło foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-przekaska-na-cieplo1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryżowa przekąska na ciepło foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-przekaska-na-cieplo2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryżowa przekąska na ciepło foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-przekaska-na-cieplo3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryżowa przekąska na ciepło foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-przekaska-na-cieplo4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryżowa przekąska na ciepło foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-przekaska-na-cieplo5-2.jpg)
ryż | 4 łyżki |
marchewka ugotowana | 1 sztuka |
grzyby leśne | 150 gram-mrożone |
ser żółty | 2 plastry |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyzka |
jajko | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: