Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa sałatka z chrupiącymi warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryżowa sałatka z chrupiącymi warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-salatka-z-chrupiacymi-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryżowa sałatka z chrupiącymi warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-salatka-z-chrupiacymi-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryżowa sałatka z chrupiącymi warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryzowa-salatka-z-chrupiacymi-warzywami3-2.jpg)
ryż | 150 g |
rzodkiewka | 10 sztuk |
kukurydza minikolby Smak | 1 słoik |
kukurydza w puszce | 1 |
jajko | 6 |
majonez | 5 łyzek |
ketchup pikantny | 4 łyżki |
szczypiorek | 1 pęczek |
por (biała część) | 15 cm |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: