Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewkowe skrzaty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rzodkiewkowe skrzaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzodkiewkowe-skrzaty1-2.jpg)
Szczypiorek płuczemy, osuszmy i siekamy.
![Krok 2 - Rzodkiewkowe skrzaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzodkiewkowe-skrzaty2-2.jpg)
![Krok 3 - Rzodkiewkowe skrzaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzodkiewkowe-skrzaty3-2.jpg)
![Krok 4 - Rzodkiewkowe skrzaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzodkiewkowe-skrzaty4-2.jpg)
Na górnej części wykonujemy z sera „pompony”. Z ziarenek pieprzu wykonujemy oczy i buzię.
![Krok 5 - Rzodkiewkowe skrzaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzodkiewkowe-skrzaty5-2.jpg)
![Krok 6 - Rzodkiewkowe skrzaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzodkiewkowe-skrzaty6-2.jpg)
rzodkiewka | 1 pęczek |
ser biały | 120 gram |
szczypiorek | 1 mały pęczek |
śmietana | 1-2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | na oczy i buzię |
sałata | do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: