Przepis i sposób przygotowania na: Sajgonki bez smażenia
Kroki postępowania
Obsypać przyprawą 5 smaków.
Do miski wlać olej i sos sojowy.
![Krok 1 - Sajgonki bez smażenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-bez-smazenia1-2.jpg)
![Krok 2 - Sajgonki bez smażenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-bez-smazenia2-2.jpg)
![Krok 3 - Sajgonki bez smażenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-bez-smazenia3-2.jpg)
Papier ryżowy maczamy w wodzie , rozkładamy go i nakładamy na niego warzywa i mięso.
![Krok 4 - Sajgonki bez smażenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-bez-smazenia4-2.jpg)
Smacznego.
![Krok 5 - Sajgonki bez smażenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-bez-smazenia5-2.jpg)
papier ryżowy | 100 gr |
pierś z kurczaka | |
przyprawy | 5 smaków |
olej sezamowy | 2 łyżki |
sos sojowy |
marchew | 1 |
sałata lodowa | |
cebula czerwona | |
kiełki soi | w zalewie |
papryka czerwona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: