Przepis i sposób przygotowania na: Sajgonki z tofu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sajgonki z tofu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-tofu1-2.jpg)
![Krok 2 - Sajgonki z tofu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-tofu2-2.jpg)
![Krok 3 - Sajgonki z tofu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-tofu3-2.jpg)
![Krok 4 - Sajgonki z tofu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-tofu4-2.jpg)
papier ryżowy | 8 płatów |
marchew | 1 |
kapusta pekińska | 1/2 główki |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
tofu twarde | 2 op |
posiekana dymka ze szczypiorem | |
olej sezamowy | |
sól do smaku | |
sos chili |
szpinak świeży | 5 garści |
suszone pomidory | 5 szt |
oliwa z suszonych pomidorów | |
słonecznik łuskany | garść prażonego |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: