Przepis i sposób przygotowania na: Saksuka Zewy
Kroki postępowania
Cebulę obrać, pokroić w półplasterki a boczek na paseczki.
Cebulę podsmażyć razem z boczkiem
![Krok 1 - Saksuka Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saksuka-zewy1-2.jpg)
![Krok 2 - Saksuka Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saksuka-zewy2-2.jpg)
Dodać część natki pietruszki,
![Krok 3 - Saksuka Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saksuka-zewy3-2.jpg)
![Krok 4 - Saksuka Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saksuka-zewy4-2.jpg)
![Krok 5 - Saksuka Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saksuka-zewy5-2.jpg)
![Krok 6 - Saksuka Zewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saksuka-zewy6-2.jpg)
pomidory | 4 szt |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 50 g |
jajko | 4 szt |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sól do smaku | do smaku |
papryka | do smaku wędzona |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
Czosnek staropolski Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: