Przepis i sposób przygotowania na: Sałata lodowa z groszkiem konserwowym i suszonymi pomidorami
Oliwę, musztardę, miód, ocet balsamiczny i wodę dokładnie mieszamy i tak powstałym dressingiem polewamy sałatę.
sałata lodowa | 1/2 główki |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
pomidorki koktajlowe | 5 szt |
pomidoty suszone w oliwie | 5 szt |
cebula | |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
miód | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
wod | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: