Składniki:
fasola szparagowa | 2 puszki |
wędzony boczek | 15 dag |
cebula | 1 sztuka |
natka | 1/2 pęczka |
olej | 2 łyżki |
granulowany rosół | 1/2 łyżeczki |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cukier | |
ocet | 8 łyzek |
fasola szparagowa | 2 puszki |
wędzony boczek | 15 dag |
cebula | 1 sztuka |
natka | 1/2 pęczka |
olej | 2 łyżki |
granulowany rosół | 1/2 łyżeczki |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cukier | |
ocet | 8 łyzek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: