Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka grzybowa
Obrane jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach. Skrapiamy sokiem. Korniszony, grzyby,ser kroimy w kostkę. Osączamy kukurydzę. Polewamy schłodzonym sosem i mieszamy. Posypujemy koperkiem.
kukurydza | 1 puszka |
korniszony | 3 szt |
ser żółty | 15 dag |
jabłko winne | 1 |
sok z cytryny | |
posiekany koperek | 1 łyżeczka |
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
jogurt | 3 łyżki |
musztarda ostra | 1 łyżka |
sól | |
cukier | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
grzyby marynowane | 8 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: