Składniki:
kapusta czerwona | 1/2 główki |
ogórki konserwowe | 3 sztuki |
papryka konserwowa | 4 płaty |
por | |
ocet winny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól i pieprz | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat |
kapusta czerwona | 1/2 główki |
ogórki konserwowe | 3 sztuki |
papryka konserwowa | 4 płaty |
por | |
ocet winny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól i pieprz | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: