Składniki:
ogórki gruntowe | 2,5 kg |
ocet 10 % | 1 i 1/3 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
cebula | 3 szt |
sól | 3 łyżki |
woda | 2 szklanki |
olej | 2/3 szklanki |
papryka żółta | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
ogórki gruntowe | 2,5 kg |
ocet 10 % | 1 i 1/3 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
cebula | 3 szt |
sól | 3 łyżki |
woda | 2 szklanki |
olej | 2/3 szklanki |
papryka żółta | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: