Składniki:
cebula czerwona | 3 sztuki |
pikantny keczup | 10 łyżek |
natka piertuszki siekana | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
bazylia | 2 łyżki |
sardynki | 2 (w oleju) |
cebula czerwona | 3 sztuki |
pikantny keczup | 10 łyżek |
natka piertuszki siekana | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
bazylia | 2 łyżki |
sardynki | 2 (w oleju) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: