Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka porowa z szynką i ogórkiem konserwowym
Kroki postępowania
Pieczarki pokroić drobno w kostkę. Szynkę i pieczarki przełożyć do miski
Por pokroić w cienkie półplasterki
![Krok 1 - Sałatka porowa z szynką i ogórkiem konserwowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-porowa-z-szynka-i-ogorkiem-konserwowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Sałatka porowa z szynką i ogórkiem konserwowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-porowa-z-szynka-i-ogorkiem-konserwowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Sałatka porowa z szynką i ogórkiem konserwowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-porowa-z-szynka-i-ogorkiem-konserwowym3-2.jpg)
Smacznego:)
![Krok 4 - Sałatka porowa z szynką i ogórkiem konserwowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-porowa-z-szynka-i-ogorkiem-konserwowym4-2.jpg)
por (biała część) | 1 sztuka |
pieczarki marynowane | 20 sztuk |
groszek konserwowy | 0,5 puszki |
kukurydza w puszce | 0,5 puszki |
szynka konserwowa | 18 dag |
ogórek konserwowy | 3 sztuki |
ser żółty starty | 2-3 łyżki |
majonez | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: