Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa po węgiersku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sałatka ryżowa po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-ryzowa-po-wegiersku1-2.jpg)
![Krok 2 - Sałatka ryżowa po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-ryzowa-po-wegiersku2-2.jpg)
![Krok 3 - Sałatka ryżowa po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-ryzowa-po-wegiersku3-2.jpg)
![Krok 4 - Sałatka ryżowa po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-ryzowa-po-wegiersku4-2.jpg)
![Krok 5 - Sałatka ryżowa po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-ryzowa-po-wegiersku5-2.jpg)
ryż | 150 g |
salami | 100 g |
kukurydza w puszce | 1/2 |
papryka czerwona | 1 |
papryka zielona | 1 |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
cebula | 1 |
bulion mięsny | 300 ml |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 100 g |
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
biały ocet winny | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: