Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa z podgrzybkami
Ogórki kroimy w drobną kostkę.
Śledzie obieramy ze skórki i kroimy w drobną kostkę. razem z ogórkami wkładamy do miski.
Dodajemy śmietanę, majonez i przyprawy. Mieszamy.
filety śledziowe | 2 PODWÓJNE W OCCIE |
groszek konserwowy | 1 puszka |
podgrzybki | 200 gram marynowanych |
ogórek konserwowy | 4 sztuki |
śmietana 12% | 200 gram |
majonez tradycyjny | 1 łyżka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 duża szczypta |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | 1 duża szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: