Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warstwowa z tuńczykiem
-ogórek konserwowy
-ryż
-majonez
-jajka
-cebula i część szczypiorku
-majonez
-ryż
-keczup
-tuńczyk w puszce
-ryż
-keczup
-ser żółty
-reszta szczypiorku do przystroju
ogórek konserwowy | 3 szt |
ryż | 2 torebki |
jajko | 3 szt |
cebula | 1 szt |
majonez | 5 łyżek |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
ketchup | 5 łyżek |
ser żółty | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: