Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 |
rzodkiewka | 1-2 pęczek |
papryka czerwona | 1 |
ogórek | 1 |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
kapusta pekińska | 1/2 |
rzodkiewka | 1-2 pęczek |
papryka czerwona | 1 |
ogórek | 1 |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: