Przepis i sposób przygotowania na: Sałątka witaminowa
Ogorki kroimy w kostke, a pomidora i papryke w paski. Mieszamy z ryzem, cebula, groszkiem i kukurydza.
Dodaajemy majonez, doprawiamy sola i pieprzem. Mieszamy. Posypujemy natka
ryż | 100 g |
cebula | 2 sztuki |
kukurydza w puszce | 1/2 sztuki |
ogórki kiszone | 4 sztuki |
pomidor | 1 sztuka |
papryka | 1 sztuka |
majonez | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
groszek konserwowy | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: