Składniki:
płatki migdałowe | 5 dag |
młode listki botwinki | 10 dag |
sos | |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
płynny miód | 2 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | 1 płaska łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wiśnie bez pestek | 15 dag |
rokpol | 25 dag |
płatki migdałowe | 5 dag |
młode listki botwinki | 10 dag |
sos | |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
płynny miód | 2 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | 1 płaska łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wiśnie bez pestek | 15 dag |
rokpol | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: