Składniki:
kapusta czerwona | 1 głowka |
natka pietrusszki siekana | 1 pęczek |
sok z cytryny | 5 łyżek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej słonecznikowy | 6 łyżek |
orzechy włoskie | 1|2 posiekane |
cebula | 1 sałatkowa |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
kapusta czerwona | 1 głowka |
natka pietrusszki siekana | 1 pęczek |
sok z cytryny | 5 łyżek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej słonecznikowy | 6 łyżek |
orzechy włoskie | 1|2 posiekane |
cebula | 1 sałatkowa |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: