Składniki:
kapusta czerwona | 1/2 kg |
jabłka | 2 sztuki |
rodzynki | 10 dag |
majonez | 1|2 zzklanki |
keczup | 2 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
wino białe wytrawne | 1 kieliszek |
natka pietruszki | 1 siekana |
kapusta czerwona | 1/2 kg |
jabłka | 2 sztuki |
rodzynki | 10 dag |
majonez | 1|2 zzklanki |
keczup | 2 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
wino białe wytrawne | 1 kieliszek |
natka pietruszki | 1 siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: