Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką i oliwkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata rzymska
1/2 szt
oliwki czarne
3 łyżki
fasolka szparagowa
1 garść
sos koperkowy
pestki dyni

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką i oliwkami

Sałatę rzymska myjemy rwiemy na mniejsze kawałki . Fasolkę obieramy kroimy na mniejsze części i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu cedzimy i studzimy . Dodajemy do sałaty . Dodajemy także oliwki czarne. Posypujemy pestkami dyni. Robimy sos ja użyłam sosu z proszku koperkowego .Do proszku dodajemy oliwę i wodę mieszamy -odstawiamy na ok 5 min i polewamy sałatkę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 28.07.2012 21:02
świetne! A wszystko z oliwkami jest dla mnie pyszne!
Konczi 28.07.2012 19:21
szybkie i smaczne !
gosia47-47 28.07.2012 18:53
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak