Składniki:
fasolka szparagowa | 3 kg |
cebula | 1 kg |
marchew | 1 kg |
papryka czerwona | 1 kg |
czosnek | 1 główka |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
Zalewa: | |
ocet | szklanka |
olej | szklanka |
cukier | szklanka |
sól | 1 1/2 łyżka |
przecier pomidorowy | 8 łyżek |
fasolka szparagowa | 3 kg |
cebula | 1 kg |
marchew | 1 kg |
papryka czerwona | 1 kg |
czosnek | 1 główka |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
Zalewa: | |
ocet | szklanka |
olej | szklanka |
cukier | szklanka |
sól | 1 1/2 łyżka |
przecier pomidorowy | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: