Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z fetą
Kroki postępowania
CEBULĘ OBRAĆ I POKROIĆ W PIÓRKA, POŁOŻYĆ NA WIERZCH
POMIDORA UMYĆ POKROIĆ W KOSTKĘ POSYPAĆ NA WIERZCH
WSZYSTKO ZALAĆ JEDNYM SOSEM VINEGRETTE
PODAWAĆ Z GRZANKAMI
mix sałat | 1 opakowanie |
duzy pomidor | 1 szt |
ser feta | 1 szt |
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat | 1 opakowanie |
olej | 3 łyżki |
woda | 3 łyzki |
ogórek | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: