Składniki:
małe cukinie | 2 |
bakłażan | |
czerwone papryki | 2 |
po strączku żółtej i zielonej papryki | |
pomidorków koktajlowych | 15 dag |
bazylia świeża | |
octu balsamicznego | 3 łyżki |
oliwy | 10 łyżek |
ząbki czosnku | 2 |
sól | |
pieprz | |
feta | 15 dag |
małe cukinie | 2 |
bakłażan | |
czerwone papryki | 2 |
po strączku żółtej i zielonej papryki | |
pomidorków koktajlowych | 15 dag |
bazylia świeża | |
octu balsamicznego | 3 łyżki |
oliwy | 10 łyżek |
ząbki czosnku | 2 |
sól | |
pieprz | |
feta | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: