Składniki:
winogrona | 50 dag |
roszponka | 4 garście |
ocet winny | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier | 1/2 łyżeczki |
szczypiorek | pęczek |
twarożek | 25 (chudy, kremowy) |
olej z orzechów włoskich | 4 łyżki |
winogrona | 50 dag |
roszponka | 4 garście |
ocet winny | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier | 1/2 łyżeczki |
szczypiorek | pęczek |
twarożek | 25 (chudy, kremowy) |
olej z orzechów włoskich | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: