Składniki:
podwójna pierś z kurczaka | 1 |
Puszka czerwonej fasoli konserwowej | 1 |
puszka kukurydzy | 1 |
Słoik marynowanej cebulki złocistej | 1 |
majonez | 4 łyżki stołowe |
sól, pieprz | do smaku |
ryż | 1 torebka |
podwójna pierś z kurczaka | 1 |
Puszka czerwonej fasoli konserwowej | 1 |
puszka kukurydzy | 1 |
Słoik marynowanej cebulki złocistej | 1 |
majonez | 4 łyżki stołowe |
sól, pieprz | do smaku |
ryż | 1 torebka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: