Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z martadeli
Sos;składniki zagotować i wystudzić.Zimny sos wymieszać z majonezem.
Wszystko razem wymieszać.
Martadela | 0,5 kg |
cebula | 3 szt większe |
ogórki konserwowe | 5-6 szt |
sos | |
przecier pomidorowy | 1 szt mały |
olej | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżka |
ocet | 0,5 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól | 0,5 łyżeczki |
majonez | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: