Składniki:
endywia | 2 główki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
czosnek | 2 ząbki |
musztarda 1 łyżeczka | |
sól | |
pieprz | |
jagnięcina | 200 pieczona |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
endywia | 2 główki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
czosnek | 2 ząbki |
musztarda 1 łyżeczka | |
sól | |
pieprz | |
jagnięcina | 200 pieczona |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: