Składniki:
żółty ser | 15 dag |
papryka | 0,5 strąka |
duzy pomidor | 1 szt |
ogórki gruntowe | 2 szt |
Szczypiorek cienki | 0,5 pęczka |
koperek | |
sól, pieprez | |
majonez | |
wędlina | 20 dag |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
kapusta | 0,5 młoda |
żółty ser | 15 dag |
papryka | 0,5 strąka |
duzy pomidor | 1 szt |
ogórki gruntowe | 2 szt |
Szczypiorek cienki | 0,5 pęczka |
koperek | |
sól, pieprez | |
majonez | |
wędlina | 20 dag |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
kapusta | 0,5 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: