Składniki:
ogórki | 2 kg |
cebula | 2 |
marchewka | 30 dag |
papryka czerwona | 30 dag |
olej roślinny | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
sól | 1,5 łyżki |
natka pietruszki |
ogórki | 2 kg |
cebula | 2 |
marchewka | 30 dag |
papryka czerwona | 30 dag |
olej roślinny | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
sól | 1,5 łyżki |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: