Składniki:
ogórki świeże | 2 kg. |
papryka czerwona | 2 szt. |
cebula | 1/4 kg. |
por | |
Zalewa: | |
woda | 6 szkl. |
ocet 10 % | 3 szkl. |
cukier | 4,5 szkl. |
Kolendra cała Prymat | 2 łyżki |
sól | |
Ziele angielskie całe Prymat | 1 łyżka |
ogórki świeże | 2 kg. |
papryka czerwona | 2 szt. |
cebula | 1/4 kg. |
por | |
Zalewa: | |
woda | 6 szkl. |
ocet 10 % | 3 szkl. |
cukier | 4,5 szkl. |
Kolendra cała Prymat | 2 łyżki |
sól | |
Ziele angielskie całe Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: