Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z panierowaną botwiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sałatka z panierowaną botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-panierowana-botwina3-2.jpg)
![Krok 2 - Sałatka z panierowaną botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-panierowana-botwina4-2.jpg)
![Krok 3 - Sałatka z panierowaną botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-panierowana-botwina2-2.jpg)
![Krok 4 - Sałatka z panierowaną botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-panierowana-botwina1-2.jpg)
![Krok 5 - Sałatka z panierowaną botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-panierowana-botwina0-2.jpg)
panierowana botwina | 1/2 pęczka |
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat | 1 opakowanie |
woda | 3 łyżki |
olej | 3 łyżki |
pomidory | 2 sztuki |
rzodkiewki | 4 duże sztuki |
cebula czerwona | 1/4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: