Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponką
Paprykę kroimy w cienkie paseczki.
Oliwę mieszamy z sokiem z cytryny octem oraz ziołami.
Odstawiamy na 5 minut po czym zalewamy sałatę wymieszaną z papryką.
Smacznego :)
mix ulubionych sałat | 200 g |
roszponka | 50 g |
żółta papryka | 1 szt |
oliwa | 3 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyżeczka |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 0,5 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: