Składniki:
seler naciowy | 60 dag |
rzodkiewki | 2 pęczki |
szczypiorku | 2 pęczki |
cebule naciowe | 2 |
sól | |
pieprz | |
majonez | 4 łyżki |
miód | 2 łyżki |
sook z cytryny | 1 |
sól | |
pieprz | |
sos | 40 dag |
serek homogenizowany | 40 dag |
seler naciowy | 60 dag |
rzodkiewki | 2 pęczki |
szczypiorku | 2 pęczki |
cebule naciowe | 2 |
sól | |
pieprz | |
majonez | 4 łyżki |
miód | 2 łyżki |
sook z cytryny | 1 |
sól | |
pieprz | |
sos | 40 dag |
serek homogenizowany | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: