Składniki:
szparagi konserwowe | 20 dag |
pomidory | 2 szt |
ogórek | 1 szt |
rzodkiewka | 6 szt |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
musztarda | 1 łyżka |
ocet | 2 łyżki |
oliwa | 100 ml |
sól | |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
szparagi konserwowe | 20 dag |
pomidory | 2 szt |
ogórek | 1 szt |
rzodkiewka | 6 szt |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
musztarda | 1 łyżka |
ocet | 2 łyżki |
oliwa | 100 ml |
sól | |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: