Przepis i sposób przygotowania na: Salceson
Kroki postępowania
![Krok 1 - Salceson foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson2-2.jpg)
![Krok 2 - Salceson foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson3-2.jpg)
![Krok 3 - Salceson foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson4-2.jpg)
![Krok 4 - Salceson foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson5-2.jpg)
![Krok 5 - Salceson foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson6-2.jpg)
margaryna | 1 szt |
cukier | 3/4 szkl |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 1 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
herbatniki | 3 op |
orzechy włoskie | 1/4 szkl |
rodzynki | 1 garść |
wiśnie bez pestek | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: