Przepis i sposób przygotowania na: Salceson wieprzowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Salceson wieprzowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-wieprzowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Salceson wieprzowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-wieprzowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Salceson wieprzowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-wieprzowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Salceson wieprzowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-wieprzowy4-2.jpg)
golonka wieprzowa | 1 szt |
ozorki wieprzowe | 3 szt |
serca | 1 kg |
wieprzowy łebek | 1/2 kg |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
ząbki czosnku | 5 szt |
Kminek mielony Prymat | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: