Przepis i sposób przygotowania na: Schab cytrynowo ziołowy
Kroki postępowania
Cytrynę parzymy wrzątkiem i zdejmujemy skórkę. Skórkę siekamy na drobne kawałeczki.
![Krok 1 - Schab cytrynowo ziołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-cytrynowo-ziolowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab cytrynowo ziołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-cytrynowo-ziolowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab cytrynowo ziołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-cytrynowo-ziolowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab cytrynowo ziołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-cytrynowo-ziolowy4-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 5 - Schab cytrynowo ziołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-cytrynowo-ziolowy5-2.jpg)
schab bez kości | 5 plaster |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
mięta świeża siekana | 1 łyżka |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
mięta świeża siekana | 1 łyżka |
bazylia świeża | 1 łyżka |
cytryna | 0,5 sztka |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: