Przepis i sposób przygotowania na: Schab duszony w sosie pieczarkowo-cebulowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab duszony w sosie pieczarkowo-cebulowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-w-sosie-pieczarkowocebulowym4-2.jpg)
![Krok 2 - Schab duszony w sosie pieczarkowo-cebulowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-w-sosie-pieczarkowocebulowym3-2.jpg)
![Krok 3 - Schab duszony w sosie pieczarkowo-cebulowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-w-sosie-pieczarkowocebulowym2-2.jpg)
![Krok 4 - Schab duszony w sosie pieczarkowo-cebulowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-w-sosie-pieczarkowocebulowym1-2.jpg)
Smacznego !!!
![Krok 5 - Schab duszony w sosie pieczarkowo-cebulowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-w-sosie-pieczarkowocebulowym0-2.jpg)
schab bez kości | 600 gram |
pieczarki | 400 gram |
cebula biała | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
śmietana 18-procentowa | 50 gram |
mąka | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: