Przepis i sposób przygotowania na: schab pachnący grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - schab pachnący grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pachnacy-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - schab pachnący grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pachnacy-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - schab pachnący grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pachnacy-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - schab pachnący grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pachnacy-grzybami4-2.jpg)
SMACZNEGO !!!
![Krok 5 - schab pachnący grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pachnacy-grzybami5-2.jpg)
schab bez kości | 4 szt |
podgrzybki | 1 garść |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
śmietana | 100 ml. |
mąka | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: