Przepis i sposób przygotowania na: Schab pieczony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab pieczony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony5-2.jpg)
schab bez kości | 2 kg |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
woda | 2 łyżki |
olej | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
ząbek czosnku | 3 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: