Przepis i sposób przygotowania na: Schab pieczony pod warzywną kołderką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab pieczony pod warzywną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-pod-warzywna-kolderka1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab pieczony pod warzywną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-pod-warzywna-kolderka2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab pieczony pod warzywną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-pod-warzywna-kolderka3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab pieczony pod warzywną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-pod-warzywna-kolderka4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab pieczony pod warzywną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-pod-warzywna-kolderka0-2.jpg)
schab | 500 gramów |
marchew | 300 gramów |
pietruszka | 100 gramów |
seler korzeniowy | 90 gramów |
cebula biała | 6 mała |
czosnek | 1 główka |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ocet ryżowy | 1 łyżeczka |
masło ziołowe | 2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: