Przepis i sposób przygotowania na: Schab pod warzywną pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab pod warzywną pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-warzywna-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab pod warzywną pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-warzywna-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab pod warzywną pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-warzywna-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab pod warzywną pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-warzywna-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab pod warzywną pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-warzywna-pierzynka5-2.jpg)
![Krok 6 - Schab pod warzywną pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-warzywna-pierzynka6-2.jpg)
![Krok 7 - Schab pod warzywną pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-warzywna-pierzynka7-2.jpg)
schab bez kości | 3 plastry |
jajko | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
warzywa mrożone | 350 g mieszanka chińska |
sos sojowy | 1 łyżka |
sos chili | 1 łyżka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: