Przepis i sposób przygotowania na: Schab szpikowany jabłkami
Kroki postępowania
Następnie mięso naciąć, tak aby powstały cienkie kieszonki, ale nie przecinać schabu do końca. W każdą kieszonkę schabu powkładać plastry jabłek.
![Krok 1 - Schab szpikowany jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-szpikowany-jablkami3-2.jpg)
![Krok 2 - Schab szpikowany jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-szpikowany-jablkami1-2.jpg)
![Krok 3 - Schab szpikowany jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-szpikowany-jablkami2-2.jpg)
![Krok 4 - Schab szpikowany jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-szpikowany-jablkami0-2.jpg)
jabłka | 3 szt |
oliwa | |
czosnek | 2 ząbki |
sól i pieprz | |
schab bez kości | 1,5 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: