Przepis i sposób przygotowania na: Schab w kapuście z pieczarkami
Kroki postępowania
Następnie kładziemy nasze opieczone schabowe i ponownie kładziemy kapustę i pieczarki
schab bez kości | 5-8 plastrów |
kapusta kiszona | 1 kg |
pieczarki | 0,5 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 małe |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 duża szczypta do smaku |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
śmietana 30% | 150 ml |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: