Przepis i sposób przygotowania na: Schab wolno pieczony w chrzanie i pomidorach
Kroki postępowania
Schab opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą i pieprzem z każdej strony. Następnie polać ketchupem oraz chrzanem.
![Krok 1 - Schab wolno pieczony w chrzanie i pomidorach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-wolno-pieczony-w-chrzanie-i-pomidorach1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab wolno pieczony w chrzanie i pomidorach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-wolno-pieczony-w-chrzanie-i-pomidorach2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab wolno pieczony w chrzanie i pomidorach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-wolno-pieczony-w-chrzanie-i-pomidorach3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab wolno pieczony w chrzanie i pomidorach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-wolno-pieczony-w-chrzanie-i-pomidorach4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab wolno pieczony w chrzanie i pomidorach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-wolno-pieczony-w-chrzanie-i-pomidorach0-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
chrzan | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 duży |
pomidory z puszki lub koncentrat | 1 puszka |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
ketchup | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: